logo

plovdivclubs.com

Бонимир тази вечер в E'memento
Бонимир тази вечер в E'memento

Бонимир тази вечер в E'memento

публикувана на 06.02.2014 09:49

 

Тази вечер по традиция е време за българска музика и  MoYto BG радио.... само в E'memento! Музиката, на която ще се насладите е бъде точно по ваш вкус- очакват ви най-любимите ви БГ парчета в изпълнение на живо! Специален гост на сцената на пловдивското заведение ще бъде Бонимир. Той ще получи музикален съпорт от DJ G зад пулта,който ще се погрижи за вашето настроение.

 

Талантът на Бонимир е безспорен, убедете се в това сами. Заповявайте в E'memento и усетете музиката...

Поканени са всички ценители на качественото забавление.

 

Бонимир е роден в град Пловдив. Започва да се занимава с музика на 8 години в Хор на пловдивските момчета и младежи „Стефка Благоева“ . Развитието си продължава като солов изпълнител на поп и джаз пеене в школа за таланти „ Нов музикален център“/Бели,Зелени, Червени/. Носител на награди от национални и международни конкурси . Множество изяви и концерти в града и страната , съвместни изяви като солов изпълнител на Биг Бенд Пловдив . Участие в регионални и национални медии.


Излизал на една сцена заедно с много от българските поп и джаз артисти като : Хилда Казасян, Графа,Мария Илиева, Теди Кацарова, група 032 и др. Организатор е на три благотворителни концерта осъществени със съдействието на Община „Пловдив“.Средното си образование завършва в СОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ Пловдив с профил поп и джаз пеене.

 

 


Седмична програма