logo

plovdivclubs.com

Ememento открива новия сезон с взривяващ парти маратон
Ememento открива новия сезон с взривяващ парти маратон

Ememento открива новия сезон с взривяващ парти маратон

публикувана на 28.09.2017 04:43

 

С взривяващ парти маратон стартира петият сезон на най-завладяващото място под тепетата - Ememento Lounge Bar


С неповторимата си атмосфера, дизайнерска и стилна обстановка, прецизно селектирана музика и перфектно обслужване, E’memento Lounge Bar се налага като клубната топ локация на Пловдив.

 

Тази есен клубът е готов да защити тази титла с безкрайна серия от тематични партита и магически танцувални изкушения под ароматните облаци от новите вкусове на традиционни наргилета.

 

От началото на месец октомври, парти седмицата стартира с DJ KING, който ви пуска във водовъртежа на разнообразни музикални стилове. Във вторник се връщаме назад във времето с хип-хоп класиките от ’80-те и ’90-те години с DJ IVKO BG. Преполовяваме седмицата със заряда на всички велики хитове, покорили топ класациите с най-добрите селектори DJ KING и DJ IVKO BG, а в четвъртък, за първи път в Пловдив, представяме световно известното #MushUp парти с уникални версии на хитове от всички времена.


Градусите на настроението се покачват с прелестните танцьорки от „Като две капки вода“, които всеки петък ще обливат E’memento Lounge Bar със своя цветен блясък и сексапил в едно различно Turn Up The Music парти с DJ IVKO BG.

 

Организаторите от PR PARTNERS обещават много изненади в петъчните вечери и първата от тях идва на 27 октомври, когато няма да се спи – зад микрофона за едно взривяващо #ЗаТваСъмРоден парти застават БОРО ПЪРВИ & NDOE!

 

Кулминацията на седмицата идва в събота вечер с най-новата уникална хип-хоп платформа #HotlineBling. Първото тематично парти идва на 7 октомври, като специален гост е топ DJ-ят FUNKSTER!

 

Седмица по-късно клуба се окупира от DJ MATI, който ще ви гмурне най-черните дълбини на хип-хоп музиката. За да покаже на какво е способен зад пулта, на 21 октомври очакваме носителят на награда за най-добър DJ селектор – DJ BIG BO. Запазете сили и за последното грандиозно парти със сензацията на нощния живот – DJ Ray Bon, който ще избухне със селекция от Old School до Trap.

 

Завладяващият бийт на безпрецедентни партита ще бъде уловен от най-добрите TWERK танцьорки, които всяка събота ще влизат в клетките на E’memento Lounge Bar за невиждано шоу.

 

След 6-дневния парти маратон е време за #ShishaPromoTime. Всяка неделя ще релаксираме заедно с меките изтънчени вкусове на новите ни традиционни наргилета.

 

Запази лятното си настроение и изживей една незабравима есен с E’memento Lounge Bar! 

 


Седмична програма