logo

plovdivclubs.com

Карнавалът Рио де Женейро идва в Пловдив
Карнавалът Рио де Женейро идва в Пловдив

Карнавалът Рио де Женейро идва в Пловдив

публикувана на 28.03.2012 02:14

 

Разбира се няма друг начин да разберем, че месеца си отива ако не е обичайният карнавал в бар Емона. Традицията повелява всички ние да си вземем глътка настроение и да танцуваме под шарените ритми на пъстрата програма предлагана от един от най- старите и любими барове на пловдивчани.

 

За края на женския месец бар Емона ни предлага да си припомним страстните танци на една нация, която може би е единствената такава, която умее да се забавлява повече от нас, а именно жителите на Рио де Жанейро познати на всички ни с пищните стрийт карнавали.

 

В уиски бар „Емона“ в петък ще се събере на едно място веселата музика представена ни от група LATINO VIBE,както и цветно настроение от екипа на Емона и бооди арт художничките Гери и Цвети. Традиците са като нарицателно за Емона и а карнавалите се провежда всеки последен петък от месеца.

 

А, за да се пренесем в обстановката максимално много колоритния бар ни е подготвил музикалните участия на китариста Николай Николов, перкусии уменията на Ивайло Русинов, нежният глас на вокалистката Вили Славова и всичко това съпроводено с горещите етно ритми на Dj Seven Ru.

 

В случая ще кажем 4 в 1 необичайно нажежена комбинация. Не мисля, че са много онези от вас, които да не са били поне на един карнавал организиран от заведението, но ако все пак има такива ви предлагаме да грабвате компанията, да се нашарите и облечете с всевъзможни нелепо изглеждащи костюми и да си спретнете незабравима вечер.

  

Карнавалът в Рио де Жанейро е най-известният и посещаван в цял свят. За за първи път се е провел през 1723 година. Карнавалът може да освободи всички задръжки и поне за вечер да се наслади на едно приятно изживяване с пълна промяна на своя облик от шарените костюми, много настроение със закачливите танци с другия пол и това да остане като незабравим спомен за дълго време. Карнавалът в Рио се свързва с много танци, голяма феерия от цветове, костюми и много страст.

 

Събитието ще бъде запечатано и отразено естествено от PLOVDIVCLUBS

 


Седмична програма