logo

plovdivclubs.com

Летни нощи в Конюшните на царя
Летни нощи в Конюшните на царя

Летни нощи в Конюшните на царя

публикувана на 03.07.2013 11:23


Едно от най-приятните места за питие, среща с приятели и хубава музика  в Пловдив е летни сцени „Конюшните на царя”. Този месец ни очакват 3 страхотни Live концерта именно там.


Още тази събота пристигат група Остава! Свилен и компания са тук на 6-ти (събота), а мястото си на сцената ще заемат точно в 21:00 часа. Ще чуете познатите хитове на групата , както и най-новите им песни от последните години. Най-известните и обичани мелодии ще прозвучат на живо в различни аранжименти, както и по-нови парчета, които ще зарадват меломаните.


P.I.F. ще изпълнят най–популярните си песни в нов аранжимент, песни от предстоящите им албум и няколко кавъра на световноизвестни хита на 13-ти (събота). Подозираме, че  фронтменът на ПИФ - Димо Стоянов с качването си на сцената ще изкочи с "Колело" и ще разтресе тепето под краката си,защото както знаем от началото до край той не оставя нито за секунда дъх на феновете си.


В края на месец юли на летни сцена ще излеза красивата и талантлива Миленита. Изпълнителката на "Черни котараци" пристига в компанията на Funky Miracle. Винаги усмихнатата певица и момчетата от бандата обещават да ви заредят с разчупените версии  на  "Вевеве, сеир, беге”, „Да ти го начули” "Пия за Мария" и още песни за лято и море.


Страхотен месец юли! Забавлявай се!




Седмична програма