logo

plovdivclubs.com

Трети концерт в подкрепа на Кари
Трети концерт в подкрепа на Кари

Трети концерт в подкрепа на Кари

публикувана на 03.06.2014 10:31

 

След две много успешни събития, съучениците на Кари отново организират концерт  в подкрепа на Кари. През изминалия уикенд десетки изпълнители, дошли практически от цяла България, танцуваха, играха, пяха и свириха напълно доброволно. Над хиляда души си купиха билетчета от 5 лева, за да помогнат за лечението на Катерина.

 

На 8-ми от 19 часа в "Конюшните на царя" децата отново ви канят на Благотворителен концерт. Участие в събитието ще вземат : The Center, Panic Station, Мария Джурджева, Александра Рангелова, Вилиан Гешев, Вилиан Гешев и много други. Входът за събитието ще  бъде 5 лева, а всички средства ще бъдат за Кари.

 

"Много се радваме, че толкова много хора решиха да помогнат и съдействат.Това е огромна крачка към промяната на обществето към по-добро. Ще бъде страхотно изживяване, ще помогнем на Кари и ще се забавляваме", каза за mediacafe.bg една от организаторките на събитието Александра Рангелова.


Кари е само на 16 години пострада при тежка катастрофа, когато автомобил, управляван от гръцки студент се врязва в автобусна спирка на моста на "Герджика' в Пловдив.

 

Момичето е настанено в Клиника по анестезиология и интензивно лечение, в тежко състояние, с фрактури на двете бедра и фрактури на черепните кости. Претърпява операция на двата крака. 

 

Сумата събрана от концертите до момента е 8 хиляди от билети и от дарителските кутии, които бяха поставени на събитията.


Как премина концерта в Лятното кино вижте ТУК.

 

ВИДЕО С ОРГАНИЗАТОРИТЕ ВИЖТЕ ТУК

 

Снимки от концерта в Galaxy live club вижте ТУК.

 

Организатори на концертите са учениците от няколко елитни гимназии като ЕГ "Иван Вазов", ОМГ "Академик Кирил Попов", ЕГ "Пловдив", Национална Търговска Гимназия - Пловдив, ПГТ - "Проф. д-р Асен Златаров" и Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери". Всички те са от различни класове но се обединяват, за да помогнат на Кари и да съберат средства за изключително скъпата рехабилитация на деветокласничката.  


Дарителска сметка:

Катерина Илианова Матеева

IBAN: BG29PRCB92301046250311

BIC:PRCBBGSF

 


Седмична програма