logo

plovdivclubs.com

ДесиСлава се върна на сцената на Megami Plovdiv (СНИМКИ)
ДесиСлава се върна на сцената на Megami Plovdiv (СНИМКИ)

ДесиСлава се върна на сцената на Megami Plovdiv (СНИМКИ)

публикувана на 09.07.2018 09:46

 

ДесиСлава се върна на сцената, Емануела затвърди лидерските позиции

 

Ето какво още се случи в Megami Club Plovdiv: Богинята на нощния живот не спира да бъде мястото за перфектни парти-нощи това лято в град Пловдив. Премина още еднавеликолепна седмица, изпълнена с ексклузивни лайв вечери, прекрасни шоу програми на живо с внушителни гледки. 

 

Започваме с голямата новина, а тя е, че ДесиСлава се завърна сред почитателите си. Певицата скоро роди втортото си дете и вече се чувства готова да бъде на сцена. Деси направи първия си лайв в Пловдив след раждането именно в Megami Club Plovdiv. В заведението я очакваха нейните хиляди фенове, които се вълнуваха от срещата, колкото и самата ДесиСлава. Вечерта беше много специална и незабравима.


Още на следващата вечер прожекторите на сцената на Богинята на нощния живот осветиха звездата Емануела. Тя се появи в Megami Club Plovdiv с къса рокля, която подчерта стегнатото й тяло. За пореден път привлече погледите към себе си и доказа, че няма конкуренция в бранша – и от към визия, и от към хитове.


Ваня и Dj Дамян са двойка, която няма нужда от представяне. Те се погрижиха за максималното парти забавление в петъчната вечер в Megami Club Plovdiv.
Цялата седмица в заведението беше подчинена на "No Limit" тематиката, която достигна връхната си точка с грандиозно шоу в събота.

 

 

 

 


Теди Александрова, Алисия и Азис ви очакват тази седмица в Megami Club Plovdiv


Богинята на нощния живот не пропуска да създаде сензация. Всяка седмица парти нощите са ексклузивни и неповторими. Така ще бъде и през следващите четири вечери, които ще са обединени от темата "In Paradise".


Горещите заглавия на сезона ще звучат в сряда в Megami Club Plovdiv защото музикален гост ще бъде Теди Александрова. Актуалното заглавие на певицата “Топ“ вече е тотален хит, който ще чуете на живо в заведението заедно с останалите й страхотни песни. Студентите ще присъстват на партито без вход.

Класата, стилът, сексапилът и актуалността си имат събирателен образ и той е Алисия. Звездата обожава пловдивските си почитатели и сцената на Megami Club Plovdiv. Участиетой в Богинята на нощния живот ще бъде огромно удоволствие за нея. Не пропускайте събитието, което ще е с вход свободен за студенти!

 

И ето го кулминационното парти тази седмица. На емблематичния петък 13- и, този, който няма нужда от представяне - Азис ще бъде многопочитаем гост на Megami Club Plovdiv.Емоцията, която той излива на своите клубни концерти в Богинята на нощния живот, не може да се опише с думи...трябва да се усети. Направете го!

 

"In Paradise" седмицата ще приключи внушително в събота.

 

 

`

 

 

 

 

 

 

 

 

Фотограф: Ричард СИРАКОВ