logo

plovdivclubs.com

Megami - гаранция за незабравим студентски празник
Megami - гаранция за незабравим студентски празник

Megami - гаранция за незабравим студентски празник

публикувана на 04.12.2017 10:30


Очаква ни силна парти седмица в най-новото нощно заведение на Пловдив Megami Club

 

На Никулден в Megami club ще се състои Art Nouveau парти с Емилия. Ако имаш именник в дома си или ти самият си именник, или искаш да се забавляваш с приятели, семейството или весела компания, то определено това е правилният избор!

 

 

На 7-ми на огромната сцена ще се качи Камелия. Тя ще гостува за първи път на сцената на най-новия клуб на Пловдив –Megami club и ще направи хитов лайф, а нейните партита винаги пръскат заведенията по шевовете.

 

На 8-ми декември, специално за студентите на Пловдив в заведението ще има Art Nouveau парти с Борис Солтарийски, Лиляна Стефанова и балет "Магаданс" .Мегами гарантира незабравим студентски празник за своите посетители!

 

В съботната вечер в Megami ви очаква DJ party.


Концепцията на клуба е „достъпен лукс“ - шоу и забавление на световно ниво, но на нормални цени. Интериорът е микс от елегантни линии, ненатрапчив лукс и далекоизточна символика. А впечатляващите звук, осветление и мултимедия не оставят никой да скучае и те завихрят, за да те вкарат в центъра на купона.

 


Megami Club Hotel – Marinela и Megami Club Plovdiv са първите клубове в България, които приложиха тази концепция на практика – луксозен интериор, шоу и обслужване на световно ниво, но на съвсем адекватни и достъпни цени.

 

За резервации: 0875 777 888

 

 За plovdivclubs.com е чест да ви направи свидетелина случващото се в Megami club Plovdiv. 

 


Седмична програма