logo

plovdivclubs.com

Различното място за игри и музика под тепетата (СНИМКИ)
Различното място за игри и музика под тепетата (СНИМКИ)

Различното място за игри и музика под тепетата (СНИМКИ)

публикувана на 28.03.2016 09:54


Новият спортен бар в Пловдив - така го нарича мъжката част под тепетата опиянена от футболната игра


Различен коктейл бар с доста интересна визия и програма отвори врати само преди няколко седмици. Става дума за N&N (бившата пицария "Капри") на бул. Христо Ботев, която вече събира феновете на най-известната игра почти всяка вечер, за да ги направи част от колоритните футболни дербито, където трудно биха гледали на други места. 

 

Съботната вечер обещава да е доста футболна, защото клубът ще предложи два доста интересни двубоя. От 19:30 часа е английското дерби Ливърпул - Тотнъм, а два часа по-късно започва Ел Класико между Барса и Реал. От  N&N са подготвили специални промоции и подаръци на всички фенове.

 

Освен футболните мачове  изискания клуб ще бъде домакин на редица седмични събития, включително Quiz-шоу, салса вечери, вечери за игри на табла и белот, караоке, културни вечери с театър, тематични партита, вечери посветени на спорта и какво ли още не.  

 

На 1-ви април ще бъде даден старт на официалната програма на заведението. Лентата ще пререже DJ FUKKO, който ще застане зад пулта малко след 21 часа за пъртвото Vintage party за сезона. Клиентите ще могат да се забавляват със специално подбран сет с музик от 70-те и 80-те години с един от най-обичаните DJ в Пловдив.

 

Специално за първото си голямо парти от заведението са подготвили много изненади и промоции на качествен алкохол за своите гости, избрали правилното място за забавление.

 

На 11-ти април /понеделник/ клубът събира и всички фенове на първото Quiz шоу, което ще бъде дирижирано от палката на маестро Стефан Лозанов, част от "Фантазия без граници". 

 

N&N е чудесно място, в което да прекараш свободното си време през деня. Заведението има интригуваща атмосфера и свеж интериор. То спокойно може да задоволи най-изтънчения вкус чрез достигане пределното ниво на качествено обслужване на достъпни цени.  

 

Клубът се отличава с уютна атмосфера в модерна, лъскава опаковка. Обзаведено е с различни по форма и големина сепарета и комфортни мебели. През деня, приятният интериор и леката музика позволяват релакс и спокойна обстановка за среща с приятели и делови разговори, а вечер заведението  предлага различни забавления през всеки ден от седмицата.

 

През месец април в заведението  ще има много тематични вечери посветени на спорта, игрите, танците и знанията. Разбира се, през уикендите в N&N ще има много музика, поднесена от гост-артисти. Очаквайте скоро и цялата програма на клуба.

 

N &N  се намира на бул“Христо Ботев“ 105А. За резервации: 0899/ 702 847

Още снимки може да видите ТУК

Следете програмата на клуба в официалната FB страница и сайта на клубовете в Пловдив - plovdivclubs.com

 

 

 

 

 

Седмична програма