logo

plovdivclubs.com

Декември 2023
Януари 2024
Февруари 2024
ATLAS Guest Chef Night - chef Shishkov - АКТУАЛНО
ATLAS Guest Chef Night - chef Shishkov

ATLAS Guest Chef Night - chef Shishkov

Четвъртък, 25 Януари 2018г.
НАЧАЛО: 21:00
ВХОД: На място


На 25 януари (четвъртък) в ресторант ATLAS ще гостува топ готвачът Chef Шишков, който ще представи специално подбрано меню. Звездната кулинарна нощ ще се осъществи благодарение на бутикови вина Spiritus Sanctus

 

Направете своята резервация на 0882666555

 

Куверт: 88 лв.

 

Това е единственото място в Пловдив, където може да се опита бутиковото вино „Българиън Трежър Мавруд Резерва”


Мястото в сърцето на Пловдив, където времето и пространството сякаш не съществуват. Там се пренасяте в друго измерение. Аристократизъм, стил, изисканост - всички тези качества са събрани в ресторант „Атлас”. Единствено тук може да пиете най-скъпото кафе в света - Kopi Luwak, да пиете отбрано вино от уникалната винена листа, да се насладите на национална българска или класическа европейска кухня.

 

В тази изискана обстановка специално обученият персонал приготвя пред вас кафе Kopi Luwak, доставено директно от дивите райони на островите Суматра, Бали и Ява. Напитката, чието име в буквален превод от индонезийски означава „кафе от азиатска палмова цибетка”, е единствената в света с нула процента киселинност и може да се пие без захар. Но в ресторант „Атлас” се сервира с парченца шоколад. 

Винената листа на Атлас съдържа над 200 вида, като преобладават типично български сортове - Гъмза, Руен, Рубин, Мавруд, Акация… В топлистата са включени оранжеви вина: асиртико в делви БИО и ориндж гардън шардоне, както и вино от диви дрожди Совиньн блан, Вионие, Шардоне. Ресторант „Атлас” е единственото място в Пловдив, където може да се опита бутиковото вино „Българиън Трежър Мавруд Резерва”, от което са произведени едва 289 бутилки и което се предлага в отбрани обекти. Ценителите на божествената напитка високо оценяват добрата селекция „Атлас”, в която преобладават българските вина. Световната винена листа пък съдържа подбрани качествени вина от райони с традиции в Италия, Франция, Испания, Германия, Австрия, Чили, Нова Зеландия. 


Своите резервации за ресторант Атлас можете да правите на телефон: 0882 666 555


  • Още снимки и информация за новата мапинг сцена под тепетата може да видите ТУК
  • СНИМКИ от откриването на "Атлас" може да намерите ТУК
Снимка от албума
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!