logo

plovdivclubs.com

Май 2024
Юни 2024
Юли 2024
НОВА ВЪЛНА - ЗАЛА СИЛА - АКТУАЛНО
НОВА ВЪЛНА - ЗАЛА СИЛА

НОВА ВЪЛНА - ЗАЛА СИЛА

Събота, 30 Юни 2018г.
НАЧАЛО: 18:00
ВХОД: билети

 

НОВА ВЪЛНА - DIM x MURDA BOYZ х BNR x MBT x V:RGO x TRF x VessoU

ВНИМАНИЕ ❗️ #Пловдив събира най-големите BG ХИП-ХОП сензации на първото по рода си събитие „НОВА ВЪЛНА“ (30 юни, к-с „Сила“)

Родните морски клубове откриват летния сезон за хип-хоп партита още през май, а в дискотеките из останалите български градове купонът тече целогодишно. Кой елемент от любимата ни музика, обаче, ни липсва най-много, а не го получаваме? Екипът на BLING ENTERTAINMENT е открил отговора: концертите на живо извън заведенията - събиращи най-актуалните лица от хип-хоп сцената на едно място на събитие, което освен за възрастни, е достъпно и за малолетни и непълнолетни лица. 

И ето решението на проблема: На 30 юни от 19:00 часа организаторите - BLING ENT, с подкрепата на HiphopArena.bg, ще ни поднесат всичко това чрез „НОВА ВЪЛНА” - мероприятието на годината, първото по рода си от този калибър, включващо безспорните топ музикални фаворити на меломаните: Dim4ou, Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou. 


Трап лидерите ще забият на една сцена своите брутални хитове, а мястото, където това ще се случи, е повече от комфортно и достатъчно голямо, за да събере всички техни фенове. 


 Става дума за най-модерната и възлова локация за осъществяване на подобни зрелища на живо в Пловдив (както и други спортни, развлекателни и социални дейности) - комплекса от ново поколение - „С.И.²Л.А.“ (ул. „Тракия“ №50) и по-конкретно – неговата мултифункционална спортна зала. (Сградата разполага и с паркинг на 4 нива, така че къде да оставите вашите автомобили, нека бъде последната ви грижа).

 

  • Сектор А – 15 лв. 
  • Сектор Б – 20 лв. 
  • ВИП – 150 лв. + включен кетъринг 




Може да ги закупите онлайн ТУК или от обекти в цялата страна, които може да откриете в линка.


ВИДЕО за концерта в Пловдив може да видите ТУК

 

Снимка от албума
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!