logo

plovdivclubs.com

Септември 2024
Октомври 2024
Ноември 2024
Орлин Павлов концерт - АКТУАЛНО
Орлин Павлов концерт

Орлин Павлов концерт

Петък, 05 Октомври 2018г.
НАЧАЛО: 20:00
ВХОД: билет

Първата спирка от националното турне на Орлин Павлов след концерта му в зала 1 на НДК,  е  Драматичен театър - Пловдив.

 

Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще зарадва своите пловдивски фенове на 5 октомври 2018 г., петък, от  20 часа.

 

Орлин Павлов обещава концерт какъвто не е правил досега.  Ще изпълни най-емблематичните си  хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от новия албум - голям проект, събрал на едно място много емоция, страхотни текстописци, талантливи композитори, невероятни музиканти и не на последно място, много нова музика. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко...” на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”. На сцена, заедно с Орлин Павлов ще излязат едни от най-добрите български музиканти, с които музикалното преживяване е гарантирано и ще остане задълго в сърцата на присъстващите.

 

                “Пловдив е много любим град, свързан с моето семейство и с мен самия. “, споделя един от най-обичаните изпълнители на българската музикална сцена.

 

„Пловдивската опера е свързана с едни от най-хубавите емоции в  живота ми, които съм усетил като малко дете, като син на оперни певци, които 34 години бяха солисти на Пловдивската опера. Това е един град, където публиката винаги ни посреща с много любов. Затова, Пловдив, чакайте ни, не остана – ще пеем  на 5 октомври, в Драматичен театър, където ще представя новия си албум и наистина нямам търпение да видя реакциите на хората и на всички, които харесват моята музика. Не пропускайте този концерт за приятели, щипка джаз и капка кафе, изпълнен с много любов към музиката.“

 

Билети за концерта в Драматичен театър-Пловдив, можете да купите в мрежата на Ивентим.БГ

Снимка от албума
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!