logo

plovdivclubs.com

Май 2024
Юни 2024
Юли 2024
STREET MASTERS 2017 - АКТУАЛНО
STREET MASTERS 2017

STREET MASTERS 2017

Петък, 23 Юни 2017г.
НАЧАЛО: 19:00
ВХОД: на място

За 5-та поредна година градът под тепетата ще приеме най-добрите бийтбоксьори и брейкъри от цял свят


Тази година селекцията от артисти в различните стилове ще предложи и изгряващи звезди от над 30 държави от Европа, САЩ, Южна Корея, Сингапур, Япония, Китай, Азербайджан и много други

 

Събитието ще протече на няколко етапа от 21-ви до 25-ти юни, като основната му част ще се разгърне на 23-ти и 24-ти в Цар Симеоновата градина, където ще се проведе Световните формати по брекин и all stars. В него ще вземат участие над 250 състезали от различн краища на света от над 30 страни. Интересното е тази година, че към Street Masters разширява формата с кино и концертна програма с номер едно лайв акт DJ KiNK и легендарната дъб реге формация Dub Pistols.


На 24 юни е битката на брейк артистите, като в надпреварата наред с най-добрите българи, да се включат и 57 специално поканени чужди участници. По същото време в Пловдив простига и DJ Bobbito, който ще е тук по покана на Red Bull Music Academy.

 

Той ще направи вдъхновяващ двучасов сет по време на Street masters на 24 юни в Пловдив като част от хедлайнърите на концертната сцена на фестивала заедно с номер едно лайв акт DJ KiNK и легендарната дъб реге формация Dub Pistols. Преди това Bobbito ще изнесе лекция по време на Red Bull Music Academy в зала „Тотал спорт“ в Пловдив на 24 юни от 16:30 часа. На нея той ще обясни как действа съвременната музикална индустрия и ще търси български музиканти, на които ще бъде даден шанс да се развиват в големи продуцентски компании и звукозаписни студия.

 

Двата чакани концерта ще са съответно KiNK (23 юни) и групата DUB PISTOLS (24 юни). KiNK (Страхил Велчев) е едно от най-големите имена на световната електронна сцена, избиран е два пъти за най-добър live DJ изпълнител в света за 2015 и 2016 г. Концертите са от 23 ч. в Концертна зала.

 
Събитията в Цар Симеоновата градина стартират от 17 часа на 23-ти и 24-ти юни.

Билети за фестивала можете да намерите в мрежата на Eventim и TicketLogic.


  • СНИМКИ от фестивала през 2015-та година може да видите ТУК, а от изданието през 2016-та, което се проведе в клуб Total sport може да видите ТУК

 

 

Снимка от албума
Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!