logo

plovdivclubs.com

Bobo пуска ново видео в сряда
Bobo пуска ново видео в сряда

Bobo пуска ново видео в сряда

публикувана на 22.10.2013 09:10


Тази сряда (23 октомври) ще се състои премиерата на видеото към песента “PAARI” (пари) на Bobo feat. Redman & BobyLeon. Това ще стане в единствения клуб в София, който пуска само hip-hop и R&B.  

 

Преди една година на 16.10.2012 г., легендарният рапър Redman, пристигна по покана на Symphonics entertainment, за да заснемат заедно с Bobo и BobyLeon видеото към общата им песен "PAARI".  

 

Redman харесва и избира инструментала на парчето, създаден и продуциран от родните Symphonics. Записва два куплета към него и пристига инкогнито в страната ни, за да заснеме и видео към песента. Клипът е направен за един ден в зловеща крипта, превърната в ъндърграунд клуб, огромен парти автобус и червен кадилак.  

 

Режисьор на видеото е Мартин Макариев – Forward pictures, оператор е Иван Вацов, а клипът е съвместна продукция на Symphonics entertainment и Forward pictures.  


В него освен американската звезда участват 100 Кила, Лора Караджова, Майкъл Флеминг, Джами, близначките Доротея и Емануела Толеви, както и над 50 красавици от всички топ балети. 

 

 

източник: радио NJOY


Седмична програма