logo

plovdivclubs.com

Дъщерята на Орхан Мурад изяде хляба на Лора Караджова
Дъщерята на Орхан Мурад изяде хляба на Лора Караджова

Дъщерята на Орхан Мурад изяде хляба на Лора Караджова

публикувана на 10.06.2014 02:54

 

По какво си приличат рокаджията Данчо Караджов от „Сигнал” и царят на фолк баладите Орхан Мурад? По талантливите си щерки, разбира се, които вече са в пряка конкуренция за титлата принцесата на рап музиката у нас. Новината гръмна в шоуто Plovdiwood, което се излъчва в ефира на DCTV.

 

Орхан Мурад гордо обяви, че дъщеричката му Сузи ще прави кариера в хип-хопа. „Няма да става чалгаджийка”, подскочи таткото, говорейки за плановете за момиченцето. Тя не само записва ударно парчета, но и блесни на сцената. След последните участия на малката рапърка е на благотворителния концерт в полза на 16-годишната Кари, която беше ударена на автобусна спирка. По всичко личи, че звездната кариера на Сузи тепърва предстои, а Лора Караджова и Сантра трябва да внимават да не бъдат детронирани.

 

Гласови данни демонстрира и още един член на семейство Мурад. Мама Шенай пее за първи път в дует със съпруга си Орхан. Песента се казва „Един живот“ и още когато чула текста, Шени била категорична, че мъжът й няма да пее песента с друга жена, разказва Орхан. Така заснели „Един живот“ през най-студения ден тази зима. Сценарият на клипа също е неин, а идеята й е реализирал режисьорът и оператор на „Господари на ефира“ Димитър Димитров, който също гостува в шоуто Plovdiwood.

 

През лятото тандемът Орхан и Митко ще има особено приятна задача – да клипират новото латино парче на певеца не къде да е, а в Дубай. Докато това се случи, изпълнителят на „Хиляди слънца“ със сигурност няма да стои със скръстени ръце – недовършена седи на нощното му шкафче автобиографичната му книга, призна той пред водещия Стелиан Димитров. 


Седмична програма