logo

plovdivclubs.com

Има ли дъно нощният живот в Капана
Има ли дъно нощният живот в Капана

Има ли дъно нощният живот в Капана

публикувана на 12.05.2016 02:52

Капана винаги има с какво да ви изненада и какво ново да ви предложи


Ако си мислите, че Сърцето на Пловдив вече се е изчерпало откъм нови места, то явно не познавате духа на живот в Капана. Там има за всекиго по нещо и по нещо за всекиго. Може да избираш какво да слушаш спрямо настроението си, с кой приятел си и какво ти се пие. Само май от онази друта музика, чалгата не остана много място или хората, които се настаниха в Капана са с други разбирания за живота. Каквото и да е обаче това се харесва на младите хора под тепетата и това е видно!


След 10 дни Капана ще се похвали с още едно ново музикално парти място с перфектно преплитане на приятна обстановка и доста интересен дизайн. Към това с времето ще се прибави наситената музикална програма и разбира се добър саунд.

 

Концепцията на новия underground клуб ще е разнообразната музика, каквато липсва в Капана. В идеята на бара е заложена възможността да съчетава в едно различни музикални жанрове (без чалга разбира се). В заведението ще се пуска качествена БГ музика, хубав рок и качествен хип-хоп, а също и тематични вечери с известни хаус DJ.

 

Eдин от най-силните козове на новото място в Сърцето на града ще е възможността, която ще предоставят на гостите си, а именно това те да разгърнат своето парти вдъхновение сред вълна от музикална емоция. Клиентите сами ще могат да избират музиката, като изпращат съобщения във специалната фейсбук страница на заведението.

 

Интериорът на клуба е ръчно изработен до последния детайл от доста известни млади худжници под тепетата, като е вплетен в духа на артистичния квартал Капана.


Очаквайте съвсем скоро снимки и повече информация за откриването на клуба!


Повече за нощния живот на Пловдив, събития и концерти може да намерите в Plovdivclubs.com

 

Програмата на Капана фест тази година, който ще продължи от 1-ви до 5-ти юни може да видите ТУК!


Седмична програма