logo

plovdivclubs.com

Лято под тепетата
Лято под тепетата

Лято под тепетата

публикувана на 29.05.2013 10:43

 

Лятото започна... идват и почивните дни! Дали на море, дали на планина, по-голямата част от горещия сезон ще си прекараме в Пловдив. Това ни навя на мисълта да направим списък с прекрасните лятни градини и прохладните места под тепетата.

 

Planet club, съвсем скоро откриха своята градина. Мястото е пипнато с голяма прецизност, а обслужването в заведението е на страхотно ниво. Там, ще можете да проведете приятна бизнес среща, да пиете кафе с приятели, да се насладите на лукса и изисканият вкус.

 

В един малък оазис се превърна и Encanto, който също официално откри своята обновена градина на вълшебствата. Събитието бе посетено от момичетата от The Secret Garden Show  начело с Биляна Йотовска. Красавиците ще бъдат в града ни и на 6-ти юни, когато след дълго очакване, Plazma Garden отново отваря врати за своите приятели! Специално за повода от заведението са поканили Mascota & Hammer.

 

Разбира се, любимото място на всички пловдивски сърца е Конюните на царя, а там съвсем скоро ни очаква един от първите life концерти. ODD CREW на 1-ви юни се качват на лятната сцена на заведението! Веднага след тях пристига един от най-популярните и обичани български музиканти- Теодосий Спасов, придружен от своя квинтет.

 

Най -шареният клуб на Пловдив Mojito разполага с прекрасна градина, в която можеш да релаксираш и да опиташ от кафето handmade... или чай от природата, поднесен в чаша с твоето име. Също така там те очакват 20-те вида Мохито! Къде другаде ще ги опиташ!

 

С голяма лятна градина на втория етаж ви посреща вече Sky Beach. Градината предразполага за пълен айляк, защото, колкото и да е топло, там пек не се задържа и винаги е прохладно.

 

Забавлявай се!

 

 

 

 

 


Седмична програма