logo

plovdivclubs.com

Подготвят запомнящо се July Morning парти на вила над Пловдив
Подготвят запомнящо се July Morning парти на вила над Пловдив

Подготвят запомнящо се July Morning парти на вила над Пловдив

публикувана на 18.06.2015 12:08

Пловдивчани посрещат изгрева с разтърсващо парти с пикантен line-up от водещите диджеи Momo Dobrev, Marto Gavraili, Christian Craken, Guerrero, Aleks Nikolov & Ill-Q


Една от най-популярните сутрини на лятото "Джулай морнинг" събира пловдивчани за посрещането именно на зашеметяващия изгрев над тепетата. Музикалното събитие се очаква да е сред едно от най-запомнящите се в Пловдив това лято, споделиха организаторите за mediacafe.

 

Организатори на партито са Plovdiv Above, а специално за всички гости те са подготвили пикантен line-up от водещите диджеи Momo Dobrev, Marto Gavraili, Christian Craken, Guerrero, Aleks Nikolov & Ill-Q,  с подгрявящ сет подбран от диджеите Niko Galos, Roskoe и Dunkov. По време на събитието  студио "Our House" ще изрисува желаещите със светещи в тъмното бои, за да бъде вечерта още по-забележителна и незабравима.



Събитието ще се състои в частна вила на най-високата точка в Брестник, която може да се похвали със спиращата дъха панорамна гледка на цял Пловдив. Градината на къщата пък ще бъде приказно украсена и ще е готова да посрещне своите гости под звездите.

 

Барът под звездите ще предложи на своите гости Blue Grant's Whiskey (безплатно), Somersby, коктейли, фрешове, бяло вино с плодове, минерална вода, и различни безалкохолни и енергийни напитки, както и приятен асортимент от свежи сандвичи.



Партито започва в 18 часа на 30 юни и ще продължи до обяд на следващия ден, а броят на билетите е ограничен. Първите 50 билета ще са на специална цена от 20 лева (от които не са останали много), а редовната им цена е 25 лева. Билети пък, продадени на място, в деня на събитието ще са по 35 лева. В цената на билета  е включена неограничена консумация на Blue Grant's Whiskey.

 

Билетите могат да бъдат закупени в Капана, арт сърцето на Пловдив, в една от следните локации:

 

  • ул. Христо Дюкмеджиев 6 (Our House Studio)
  • ул. Евлоги Георгиев 5А (Non Stop ReFresh). 

В деня на събитието билети ще се продават на входа на вилата.



Внасянето на храна и напитки, фотоапарати, хладни и огнестрелни оръжия на територията на вилата не е разрешено. Охраната на събитието любезно ще провери за съответните предмети при влизане.  


Повече информация за събитието можете да намерите ТУК


Седмична програма