logo

plovdivclubs.com

SummerBees жужаха в Diynamic Room
SummerBees жужаха в Diynamic Room

SummerBees жужаха в Diynamic Room

публикувана на 12.04.2014 01:37

 

Времето се оправи и пчеличките заизлизаха от кошерите.... не не няма да ви разказвам глупости. Ще ви разкажа къде бе нашият екип снощи. Посетихме едно от най-оригинално обзаведените места в Пловдив - Diynamic Room. Атмосферата в заведението не може да се опише, много е различна и "шарена", определено трябва да се види.

 

Но да се върнем на пчелите. Именно снощи в Diynamic Room, две пчелички жужаха и направиха вечерта ни страхотна. Летните пчелички или SummersBees кацнаха на сцената в арт клуба.

 

 

Стилена и Венета бяха подготвили кавъри на все любими парчета, както български така и чужди. Гласът на Вени ме смая и замалко да се задавя с питието си. Страхотен е меко казано.... А аранжиментът на песните, които бяха подбрали, бе много интересен и разчупен. Съчетана с клавишите на пианото на Стилена, магията на музиката облада всички присъстващи и постепенно те са отпуснаха и се пораздвижиха.


За музикалното оформление на вечерта се погрижи Dj NASCOSA, който наистина им страхотен вкус за подбора на качествен саунд и бе подготвил страхотен микс. Заведението се препълни, а усмивките на хората сияеха като звезди в тази пролетна нощ.



След своя лайф SummersBees тръгнаха за София, където са на полуфинали в ТВ предаването "България търси талант". Стискаме им палци и не се съмняваме в тях!







Седмична програма