logo

plovdivclubs.com

Вижте най-новия клуб на Пловдив - Dance Club JACK
Вижте най-новия клуб на Пловдив - Dance Club JACK

Вижте най-новия клуб на Пловдив - Dance Club JACK

публикувана на 01.12.2012 06:59

 

Какво по-хубаво за един нощен клуб, когато той е пълен и се радва най-вече на хубави дами? Още на първия си нощен купон най-новият бар на Пловдив Dance club JACK засия с изтънченост и ведро настроение. Клубът отвори врати точно в 22:00 часа на 30-ти ноември и определено привлече светлините на прожекторите към себе си, а цяла вечер любопитни млади хора минаваха през него, за да станат част откриването.    

 

Специалните гости на Jack останаха изненадани най-вече и от ниските цени, които предлага заведението за бутилки качествен алкохол (от 30 до 45 лв), както и от изисканата обстановка, която ви оставя без дъх. 

 

Няколко симпатични танцьорки и танцьор се грижеха танците да бъдат на ниво, а резидентът на клуба Dj Dimi ги остави без дъх! Изненадата за всички пловдивчанки и гости на града, е че заведението ще бъде със свободен вход за всички дами през цялата седмица. Студентите на Пловдив също ще имат специални привилегии през делничните дни.

 

Очаквайте през следвашата седмица цялата програма на заведението за месец декември и най-доброто от клуба в PlovdivCLUBS. 

 

ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 


Седмична програма