logo

plovdivclubs.com

Вътрешният диамант във всяка жена... (ВИДЕО и СНИМКИ)
Вътрешният диамант във всяка жена... (ВИДЕО и СНИМКИ)

Вътрешният диамант във всяка жена... (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 22.04.2017 08:52

Женското тяло е облечено с рокля, а жената е облечена в роля....


С настъпването на пролетта в жената се пробужда желанието за нов живот, нови идеи, нови колекции от дрехи и бижута


Това ни показаха два бранда, които се откроиха миналата вечер /19.04./ в одухотворения Пловдив на подиума в бившия Новотел. Под лунната светлина, прожектори и светкавици, лампи и декори засияха десетки прелестни усмивки на моделите на Visages Model Group, които представиха последните тенденции на Прет-А-Порте пролет-лято.

 

И както пролетта предвещава нов живот, така стотици гости преоткриха новия свят от съчетания на цветове, материи и прелестни бижута, някои от които бяха изработени специално за това събитие и сякаш специално за Мис България Юлия Юревич.

 

 

"Едно бижу трябва да разказва история, то трябва да е не само допълнение към фигура, тоалет и избор за деня, но то трябва да говори вместо вас, да излъчва настроение и да комуникира с останалия свят. Впечатляващо за мен е как всяко бижу открива своя притежател. Това се случи и днес - всеки модел беше с точното бижу а за мен това е най-важно, онова нещо което ме прави истински щастлива и доволна от работата ми и е моята лична мисия", сподели собственичката на "The World of Diamonds" София Назърова.

 

Събитието определено впечатли с най-новата колекция на Модна къща "Didro" и Бутик за бижута с диаманти The World of Diamonds, които имаха честта да открият първи.

 

"Една жена никога не може да бъде напълно облечена нито напълно съблечена. Жената която аз си представям и сътворявам  е винаги различна и когато върви по своя път никой не знае с какво ще го изненада и  провокира. Прави го с цвят, с материя, с бижу, които изграждат цялостен и многопластов образ, олицетворяващ смелост и провокативна женственост" сподели собственичката на модната къща "Didro" Диана Кънева.

 

Изгледайте видеото от Прет-А-Портето в Пловдив:


Снимките са дело на фотографа на Bedroom club - Мирослав Чобанов, който е част и от сайта Plovdivclubs.com


Още за елитните марки в Пловдив може да намерите ТУК


Всички снимки от звездната вечер може да видите ТУК


 

 

 

 

 




Седмична програма