logo

plovdivclubs.com

8-ми март с Орлин Горанова
8-ми март с Орлин Горанова

8-ми март с Орлин Горанова

публикувана на 02.03.2015 10:57

 

В началото на месец март в Пловдив пристига една истинска музикална икона. Самият Орлин Горанов ще удостои с присъствието си най-новият пиано бар в Пловдив -Piano bar FLAME. Изпълнителят на великата песен "Светът е за двама" ще има голямото удоволствие да пее за всички пловдивски меломани- млади и стари, които искат да го чуят и видят на живо.

 

Изпълненията на Орлин Горанов винаги са трогвали публиката и са оставяли траен спомен в сърцата на хората. Неговите лайфове са изпълнение с красива музика и незабравимо сценично присъствие.  

 

Орлин Горанов е изпълнител със собствен стил, един от най-елегантните и талантливи български певци, който не спира да радва публиката с мелодичните си песни с прекрасни аранжименти и текст.

 

На сцената на FLame през януари месец видяхме Силвия Кацарова. припомнете си нейното участит със снимки и видеорепортаж. Живата легенда на българската рок музика Силвия Кацарова запя в един глас заедно с препълнения Piano bar Flame. Фурор предизвика изпълнението нa хитовите песни на група LZ, като най-много аплодисменти събра „Големият кораб минава“, а гласът, харизмата и усмивката на изпълнителката показаха, че Силвия все още е „лудо влюбена жена“ в музиката и годините нямат никакво значение.

 

Очаквайте много изненади от Flame, специални гости сред които Белослава, Васил Найденов, Графа и още много други. Flame - най-доброто място в Пловдив!

 


Седмична програма