logo

plovdivclubs.com

Испанската звезда Лукас Маскиано гостува в Piano Bar FLAME
Испанската звезда Лукас Маскиано гостува в Piano Bar FLAME

Испанската звезда Лукас Маскиано гостува в Piano Bar FLAME

публикувана на 07.04.2015 11:24

 

Пловдивчани ще бъдат пренесени в едно музикално приключение от гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма - Lucas Masciano. Това ще се случи на 16-ти април, а домакин на мини-концерта ще бъде Piano bar Flame.

 

Lucas Masciano гостува в града на тепетата през миналата 2014-та година,когато той, заедно с  Pako Zarate направи цяло турне в България и посети няколко български града. Участието му в Пловдив определено бе запомнящо се, а именно това е подтикнало артиста да се върне тук.

 

След края на концерта, Пако и Лукас раздаваха автографи, а за снимка с тях се изви дълга опашка.  Тогава, двамата  изпълнители се бяха постарали да научат няколко изречения на български и обещаха при следващото турне да говорят перфектно нашия език.  Прочетете повече и разгледайте снимки ТУК.

 

Началото е в 21 часа, а входът е само 5лева! Забавлявай се!

 

ЗА МУЗИКАНТА:

Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение. Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм. И макар, че често казва – “аз съм доста депресивен тип”, Лукас Mаскиано е от музикантите, които вярват, че хората на изкуството трябва да споделят с публиката своето вдъхновение, а не кошмарите си.



Седмична програма