logo

plovdivclubs.com

Piano bar Flame препълнен на официалното си откриване снощи
Piano bar Flame препълнен на официалното си откриване снощи

Piano bar Flame препълнен на официалното си откриване снощи

публикувана на 06.12.2014 03:58

 

Препълнен до дупка и с много жива музика и танци пиано бар FLAME отвори официално врати снощи. Проектиран да бъде точка на привличане още на откриването си барът се е превърна в истински магнит за елитната част на града под тепатата. Поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки и заведението бързо се препълни от познати лица от музикалния живот на Пловдив.  

 

Малко след 21:00 часа DJ SHORTY DEE вдигна настроението на гостите, като ги подгря с много добре подготвен плейлист. И докато на пулта имаше доста развихряне, на специално пригодена платформа балет FLAME също поразкъшиха тела подобно в кабаре. Изпълнили сцената със сексапил и много движение в съпровод от мега як саунд и музика тези момичета нажежаваха градуса до краен предел преди да започне основната програма на новия пиано бар.

 

Много танци, гореща обстановка и добро сценично присъствие показаха и тримата музиканта. Станислав Йосифовски (пиано), Божидар Тонев (китара) и Венета Цонева (вокал), се вписаха много добре пред белия роял в центъра на заведението.

 

И докато партито течеше на пълни обороти, усмихнатия собтсвеник Филип Бошнаков обиколяше масите да вдигне наздравица с всеки един специален гост. Страхотен, както винаги и с висок професионален стил той изглеждаше щастливм виждайки изпълнения до дупка от гости клуб. Филип се похвали, че на 16 декември специален гост на пиано бара ще бъде самата Силвия Кацарова, а другите изненади през декември тепърва предстоят.

 

Новото заведение ще се помещава на адрес бул.Руски №39, на мястото на ART CLUB DIVA. Mузикални виртуози, всяка вечер ще представят най-качествената музика под тепетата, а ние сме сигурни, че FLAME ще се превърне в любимо място на пловдивчани.

 

Пиано барът ще бъде приятно местенце за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден. Насладете се на живата музика, която ще направи вечерта ви незабравима. Страхотният купон е гарантиран от BAR FLAME!

 

Телефон за резервации: 0879 677 877

 


Седмична програма