logo

plovdivclubs.com

Откриване на новия сезон в пиано Бар Гетсби
Откриване на новия сезон в пиано Бар Гетсби

Откриване на новия сезон в пиано Бар Гетсби

публикувана на 11.09.2019 11:06

 

На 13-ти септември, Piano bar Gatsby ще отбележи старт на парти сезон 2019-2020

 

Вратите на клуба се отварят в 23:00 часа 


Откриването на новия сезон в пиано бара ще бъде с парти на 90- те “Доброто старо време “. Деветдесетте години на миналия век са пъстър, прям и иновативен период, който вече попада в графата "доброто старо време". Споменаването на 90-те предизвиква носталгични усмивки на лицата на много от нас.   Музикалната сцена на 90-те е една от най-пъстрите. Времето, когато 9 от 20-те най-големи световни музикални хитове принадлежат на жени. В същото време това са годините на нестихващото съревнование между момичешките и момчешките групи, на рап музиката, на гръндж бандите, на брит звученето, на любовните балади, на електронната музика и на one hit wonders. С други думи, през 90-те има за всекиго по нещо и заглавията като "I Will Always Love You" на Уитни Хюстън,November Rain" на Guns'n'Roses, "Wonderwall" на Oasis, "Teen Spirit" на Нирвана, "Wannabe" на Спайс Гърлс, "Everybody"на Бекстрийт Бойс и т.н


В допълнение към музикалната носталгия от 90-те, редно е да добавим и танците, диктували ритъма на десетилетието.  Деветдесетте оставят своя отпечатък и в модата. Любими модни тенденции от този период ще останат гръндж модата - с кожените якета, обувките на платформи и тъмен грим, широките карирани ризи в комбинация с накъсани дънки, романтичните момичешки рокли на цветя и дънките с висока талия. Всичко това, което ви припомнихме ви очаква на 13-ти в пиано бара, в комбинация със стил и качествен алкохол.


През този парти сезон към страхотните Gatsby band на сцената ще  се присъединят едно младо и талантливо момче, а именно Георги Николов (Гласът на България ). От новия сезон Gatsby band стартира в следния състав :Христофор Тодоров (Фори)-пиано и вокал, Андриано Ангелов -китара и вокал, Августина Петкова - вокал, Детелина Бунтова - вокал  и Георги Николов - вокал, които ще ви държат през цялото време в еуфория както подобава на една страхотна парти вечер.

 

Датата:13.09.2019г.
Старт на събитието :23:00
тел. за резервации:0882 555 543

 


Седмична програма