logo

plovdivclubs.com

Пианобаровете в Пловдив, като едно цяло - подават си ръка
Пианобаровете в Пловдив, като едно цяло - подават си ръка

Пианобаровете в Пловдив, като едно цяло - подават си ръка

публикувана на 25.05.2016 11:57


Пиано бар Chaplin - новият-стар пиано бар на Пловдив

 

В последните две години под тепетата един пиано бар измести стандартите за забавление към една по-различна представа за забавление в малките часове на нощта. Българската музика и вечните рок парчета там са на мода, както и винаги танцуващи и усмихнати хора. Става дума за Piano bar Gatsby, един от малкото истински пиано барове, да не кажем и единственият, който споконо може да се нарече част от културния живот на града. 

 

Миналата седмица Фори (пианистът и съсобственик на бара) и компания оповестиха още една новина. Gatsby подава ръка на Face to face. Заведението, намиращо се на едно от най-апетитните места в центъра на Пловдив, става част от магията, която Gatsby успя да сътвори за много кратко време. Face to face се разгръща за нов живот, под името Piano bar Chaplin, освежен и с нови сили заработва за хората, които искат да се наслаждават на качествена музика на живо.

 

Този уикенд за музикалното настроение в Chaplin ще се погрижат Good company, които ще се погрижат да не скучаете и за секунда. През това време пък в Piano bar Gatsby зад пианото ще бъде небезизвестният Фори, в компанията на Августина и Диди. Всеки може да открие подходящото място за себе си – някъде на бара, около пианото или може би на някое VIP сепаре....

 

Всяко ново начало, свързваме с нов заряд, нови идеи, нови планове. Облягайки се на дългодишната история на Face to face, любимото място обещава  разнообразна музикална програма и куп изненади.

 

За ценители и хора с изтънчен вкус.

Piano bar Gatsby
Бул. Христо Ботев 82
0882 555 543


Piano bar Chaplin
Ул. Златьо Бояджиев 1
0883 799 090



 


Седмична програма