logo

plovdivclubs.com

Чувствените балади на Георги Христов завладяват пиано бар Синатр
Чувствените балади на Георги Христов завладяват пиано бар Синатр

Чувствените балади на Георги Христов завладяват пиано бар Синатр

публикувана на 07.11.2016 11:00

 

Звездата на родната поп сцена – Георги Христо, гостува на 19 ноември в пиано бар Синатра. През последните години това е единственото заведение, в което изпълнителят радва своите почитатели.

 

Георги Христов е един от най-популярните български естрадни певци. От малък мечтае да се занимава с музика. На 6-годишна възраст е първата му изява пред публика. Окуражен от леля си, той изпълнява песента „Bensonhurst Blues“ на Оскар Бентън на сцената на бар „Москва“.

 

През 1981 г. е приет в Музикалната академия. По това време вече е познат и в музикалните среди като солист на група Такт. През лятото на същата година реализира първия си студиен запис – песента „Следи“.

 

През 1988 г. и 1992 г. грабва първа награда на фестивала „Златният Орфей“, а с песента „Не съжалявайте“ печели първото място в конкурса „Мелодия на годината“ през 1992 г. През май 2012 г. изпълнителят събира близо 5000 души на концерта си „30 златни“ в зала 1 на НДК. Днес името му е синоним на професионализъм, изисканост, стил и престиж.

 

Георги Христов е автор на музиката и текста на 90% от песните, които изпълнява. Той има зад гърба си 14 издадени албума. Последният - „Изгарям", разкрива изпълнителя по съвършен начин. Съдържа богата колекция от разнообразни музикални композиции и теми.

 

По време на гостуването на родния поп ас в пиано бар Синатра прецизно селектираните му балади несъмнено ще разнежат публиката. Композициите от албума подклаждат желанието на ценителите да се потопят в зрелостта му на брилянтен музикант с покоряваща чувственост и емоционална интелигентност - всичко онова, което го прави ярко разпознаваем и неповторим. Преживяване, което не е за изпускане, убедени са в пиано бар Синатра.

 

Всеки ВТОРНИК там можете да се насладите на най-добрата комбинация в двойна доза... качествена музика и качествени напитки. Специална оферта за алкохола, плащаш едно, получаваш две!

 


Седмична програма