logo

plovdivclubs.com

Кубинските звезди CLASE A гостуват в Синатра
Кубинските звезди CLASE A гостуват в Синатра

Кубинските звезди CLASE A гостуват в Синатра

публикувана на 09.01.2017 11:41

 

Кубинските звезди CLASE A ще бъдат изненадата на Piano bar Sinatra към своите клиенти. Те ще гостуват в заведението на 20-ти този месец, а лтино партито с тях обещава да бъде горещо.

 

CLASE A са две момчета от Куба, които решават да сформират дуо и да сбъднат мечтите си, да покорят голямата сцена. През 2014 мечтата им се сбъдва - канят ги за подгряваща група на концертите на Daddy Yankee и Gente de Zona в Испания и Италия, което е огромно признание за техния талант. Най-големия им хит "Una Noche Loca" е с над 5 800 000 гледания в Youtube.

 

Сега е ред да взривят и Пловдив със своите парчета. Горещо латино парти в Piano bar Sinatra с CLASE A и танци до зори ... 



Входът за вечерта ще бъде на стойност 15 лева, а своите резервации можете да направите на 0886 10 10 78.

 

Следете програмата на Piano bar Sinatra в сайта за нощен живот на Пловдив plovdivclubs.com

 

Пиано бар Синатра е рай за любителите на изисканите питиета. Разполага с уникална селекция от маркови напитки, бутилки уиски от лимитирани колекции. Насладете се на елитарната колекция пури, която върви с 50-годишно уиски и коняци за претенциозните клиенти.

Вратите на пиано бар Синатра са широко отворени за всички, които искат да избягат от ежедневните грижи и да се потопят в елегантна атмосфера с прекрасната музика на пеещите бармани и сервитьори. 

 

20.01.2017//петък//friday
вход:15лв.//entry:15lv.
тел. за резервации//RSV:0886 10 10 78
мястото: пиано бар Синатра//х-л Тримонциум 5ет.

 


Седмична програма