logo

plovdivclubs.com

Този вторник...традицията продължава
Този вторник...традицията продължава

Този вторник...традицията продължава

публикувана на 09.09.2013 11:14

Партитата с „Хората на Слави” , които са традиционни за Planeta Payner club, за вторник вечер бяха във ваканция за лятото. На 10-ти септември предстои ударно завръщане  за новият парти сезон в Пловдив. Гости на първи епизод от шоуто с  "Хората на Слави" ще бъдат  Борис Солтарийски, Гъмзата и Цветелина Грахич.

 

Истинско 3 в 1 парти,с не един гост, не двама, а цели трима и то какви! „Може ли да си поискам” -новата дуетна песен на Грахич и Гъмзата ще зарадва всички техни фенове, на които им липсваха тези традиционни вечери. Доброто настроение ще прелива и от изпълненията на Борката, ще чуете лайф версии на "Целуни ме", "Завинаги", "Умна и красива", "Предай се" и други.

 

Сряда вечер на заведението ще гостува Силвия, като за партито с певицата входът ще бъде свободен за дами и студенти. Веднага след нея на сцената на Planeta ще се качи чаровният Константин. Той ще изпълни своите златни хитове, както и най-новите си парчета. Отново входът за  дамите и студентите входът ще бъде свободен.


В неделя на сцената на култовият клуб ще се качи Ани Хоанг. Хоанг е наистина досат интересна личност,а партито с нея ще бъде запомнящо се.


Забавлявай се!



 

Седмична програма