logo

plovdivclubs.com

Събраха 4 000 лева за 5-кратния шампион Георги Огнянов
Събраха 4 000 лева за  5-кратния шампион Георги Огнянов

Събраха 4 000 лева за 5-кратния шампион Георги Огнянов

публикувана на 13.10.2013 10:45

 

Точно 4000 лева събраха организаторите на съботния рап концерт в Палата номер 2 на Панаира за лечението на младия спортист Георги Огнянов.

 

Благотворителното събитие уважиха куп музиканти, но и доста от предварително обявените родни звезди отказаха участие, ден преди голямото събитие. Михаела Филева, Venzi, Lexus и Били Хлапето ден преди партито в панаира се появиха на рекламно участие в друг концерт в града под тепетата. Два дни преди събитието своето участие отмени и Лора Караджова. Това естествено не прави чест и добро впечатление на фирмата организатор, нито на музикантите, даже напротив. В живота понякога има доста по стойностни неща от това да се рекламираш.

 

За сметка на това останалите артисти направиха истинко шоу в панаирното градче. Първи, малко след 19:00 часа, се появи DJ Gеorge, за да подгрее залата. Веднага след него водещият Емил Христов (Central Side) представи сексапилните танцьорки от Балет FameА след тях започнаха да се изреждат един след друг Кристо, Спенс, Сантра, Wosh Mc, Honn Kong, Goodslav, групата Central Side, Litter Jack и Ice Cream.

 

Събитието бе организирано за по-малко от 2 седмици от  няколко момчета и момичета от "Съюз за Пловдив" с помощта на учениците от "Инетаркт" клуб Пловдив, които имат вече доста опит в организиране на подобни събития.

 

Една от основните организатори Татяна Иванова сподели, че е очаквала доста повече хора да дойдат на рап-концерта в помощ на Жоро, пропускът, за който бе само 5 лева. Тя твърдо заяви, че събитията за 5-кратния шампион на България няма да спрат, докато не се съберат парите за лечението му. 

 

Лекарите дават добри изгледи за възстановяване на момчето, а това е и неговата единствена мечта. 

 

Повече за проблема на Жоро Огнянов може да прочетет тук!

 

 

За набирането на средства в помощ на Георги е открита следната дарителска сметка:

Банка: ОББ АД

Номер на сметка: BG96 UBBS 8002 1027 7814 30

BIC CODE: UBBS BGSF

Титуляр на сметката: Мария Огнянова.



СНИМКИ от събитието може да видите тук!



Седмична програма