logo

plovdivclubs.com

Невена Пейкова и Дичо този уикенд в Синатра
Невена Пейкова и Дичо този уикенд в Синатра

Невена Пейкова и Дичо този уикенд в Синатра

публикувана на 27.09.2016 02:55

 

Подарете си едно неповторимо изживяване и този уикенд с Пиано бар Синатра Пловдив. Отново две поредни силни вечери със страхотни изпълнители очакват любителите на хубавата музика и качественото забавление.

 

В петък, 30-ти септември, в пианобара ще гостува Невена Пейкова. След успешното представяне в XFactor изпълнителката  дебютира с песента "Избран", последва и второто хитово парче "Да избягаме".Този петък ще имате възможност да чуете тях и още много други в нейно изпълнение.

 

Дичо и неговата банда ще забият на сцената на пиано бар Синатра в събота.Ще чуете авторски парчета както и кавъри на едни от най-яките рок парчета, пречупени през уникалния тембър на Дичо.

 

Пиано бар "Синатра" бързо събра фенове и почитетели и намери своето място в града на тепетата. За няколко седмици зад рояла в бара се изредиха много популярни и обичани имена като Графа, Миро, Жана Бергендорф и други.Синатра е рай за любителите на изисканите питиета. Разполага с уникална селекция от маркови напитки, бутилки уиски от лимитирани колекции и богат избор на коктейли. 

 

Новият клуб е разположен точно над центъра на Пловдив с уникална гледка към тепетата. Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица.

 

Sinatra team:Тома Здравков и Евгени Желязков 

30.09/ПЕТЪК - Nevena Peykova LIVE!

01.10/СЪБОТА - DI4O&TheBand LIVE!

вход:10лв./entry:10lv.
тел. за резервации/RSV:0886 10 10 78

Още за пиано бар Sinatra прочети ТУК.

Вижте снимки от участието на Миро ТУК

 

 


Седмична програма