logo

plovdivclubs.com

Нова изненада от пиано бар Sinatra
Нова изненада от пиано бар Sinatra

Нова изненада от пиано бар Sinatra

публикувана на 21.09.2016 09:29


ТУТУРУТКА пристига тази събота(24.09) на живо в пиано бар Синатра Пловдив

 

Народните артисти Венци Куцаров, Иван Чешмеджиев, Милен Минков и Васил Василев от ТУТУРУТКА ще представят на живо eмблематични и невиждани скечове и песни, анимация с публиката, смях, забава и веселба. Добре познатите ни "Денонощен магазин", "Тримата тенори", "Учиш ли,бачкаш ли" , "Варна морето", "На т'слата дръжката","Бат'Рамбо", "Лятото горещо", "Бат'Асен" ще можеш да чуеш на живо тази събота, 24-ти, в най-новия пиано бар в Пловдив –Sinatra.

 

"Синатра" е рай за любителите на изисканите питиета. Разполага с уникална селекция от маркови напитки, бутилки уиски от лимитирани колекции и богат избор на коктейли. Насладете се на елитарната колекция пури, която върви с 50-годишно уиски или коняк за по-претенциозните клиенти, под фон от жива музика.

 

Новият клуб е разположен точно над центъра на Пловдив с уникална гледка към тепетата. Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица. Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика на живо и да се забавляват истински. 

 

Още за пиано бар Sinatra прочети ТУК.


Вижте снимки от участието на Миро ТУК

 

Време е за шоу!!!
тел. за резервации/RSV:0886 10 10 78

 


Седмична програма